Mer effektiv trening med Billigfitness.no

Hos Billigfitness.no kan du finne et utrolig stort utvalg av treningsutstyr som kan være med til å gjøre din trening morsommere, mer effektiv og bedre. Her finnes det både produkter til nybegynneren og til den erfarne atleten, og du kan finne alt fra små manualer og strikker til squat racks og vektstenger. Så uansett om du foretrekker trening hjemme eller på treningssenter, så finnes det noe for deg.

Kettlebells og manualer er alltid gode å ha når du skal trene hjemme. De kan brukes på masse ulike måter til å trene hele kroppen. Du kan med fordel variere mellom tunge og lette vekter til å trene alt fra ben og armer til mage og rygg. Du kan for eksempel bruke manualer til øvelser som skulderpress, squats og markløft i forskjellige versjoner samt biceps. Med kettlebells kan du både trene de ‘klassiske’ øvelser, men du kan også forsøke deg med noen av de mange såkalte CrossFit øvelser. De er ofte litt teknisk vanskeligere, men det er en morsom utfordring, og du kan trene hele kroppen på samme tid. Billigfitness.no har et stort utvalg av kettlebells og manualer i forskjellige størrelser, materialer og selvfølgelig også vekter. Slik kan du få alt fra 1 kg til de helt tunge på over 20 kg. 

Du kan se hele utvalget av produkter og få inspirasjon til din trening på Billigfitness.no. De selger alltid treningsutstyr i høy kvalitet så du kan være trygg på å få produkter som er robuste, funksjonelle og trygge. Samtidig er prisen presset helt i bunn så alle kan være med og få treningsutstyr i høy kvalitet til lave priser. Velg mellom yoga matter, medisinballer, bokseutstyr, magehjul, stepkasser, vektskiver, vippebrett og mye annet utstyr til din trening. Og har du spørsmål, så kan du selvfølgelig alltid kontakte folkene bak for råd og veiledning om ditt kjøp.

Maria Laugesen