Enkel vask av dunjakker

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Dunjakken er fantastisk å ha på vinteren, der den holder deg varm i selv de kaldeste temperaturer. Men hva gjør du når boblejakken blir skitten fra regnvær, jord eller lignende? Det trenger faktisk ikke være vanskelig å vaske dunjakker, og med den riktige metoden får du en jakke som er flott som ny, og som ikke har tatt skade av vasken. For effektiv og enkel vask av dunjakker kan du følge denne metode:

1. Ta av eventuelle pelskanter og lignende.
2. Legg jakken i vann. Gni inn På Stell Sitronsåpe på de områder av jakken, der det er skitt og flekker. Det kan være nødvendig å la den ligge i et par timer for å la såpen virke.
3. Legg jakken i vaskemaskin. Du bør anvende 40 graders finvask.
4. Du kan tørke jakken i tørketrommel på program for dyner/boblejakker eller lignende skånsomt tørkeprogram. Legg gjerne med en tennisball eller joggesko i trommelen.
5. Rist jakken etter tørk, slik at dunen fordeler seg i jakken igjen.

På denne måten kan du vaske og fjerne flekker fra dunjakker og lignende ytterplagg helt uten bruk av rens og sterke kjemikalier. Den effektive På Stell Sitronsåpe er nemlig produsert av naturlige oljer, og den er skånsom mot både deg, jakken din og miljøet. Den er svært drøy og virker effektivt på stort sett alle typer av flekker, men er samtidig veldig mild og inneholder ingen ingredienser som kan ødelegge jakkens struktur. Du kan kjøpe din miljøvennlige, effektive og skånsomme flekkfjernersåpe hos På Stell, og selv oppleve hvor enkelt det kan være å fjerne flekker fra dunjakker og annet yttertøy. Den kan blant annet brukes til å fjerne flekker fra fett og olje, jord, frukt og bær, sminke og mye mer, og du kan bruke den gang på gang uten at jakken tar skade av det.

Maria Laugesen