Elsykler for alle

Med en elsykkel får du en lang rekke fordeler som du kan ha glede av i hverdagen. På en måte kan man si at en elsykkel kombinerer de gode egenskaper fra en sykkel med det samme fra bilen. Her får du nemlig et transportmiddel som kan brukes hvor som helst og når som helst, fordi du helt selv velger når den skal brukes, og fordi den kan brukes på de fleste vanlige underlag. Det vil si at det er en veldig brukbar transportmulighet å ha i hverdagen. Samtidig gir den en rekke fordeler for kropp og sinn, fordi den sørger for aktivitet og trening i hverdagen, og den gir deg frisk luft og masse ny energi. 

Fordelen med en elsykkel frem for en vanlig sykkel er selvfølgelig at du får litt hjelp til å gjøre turen enklere. Den er nemlig utstyrt med en liten elektrisk motor, som drives av din egen energi når du sykler på din elsykkel. Det vil si at du selv må aktivere den, men at den bidrar med ekstra energi med en gang dette er gjort. Dette hjelper deg til å komme raskere og enklere frem, noe som er opplagt når du anvender din elsykkel til transport – for eksempel i forbindelse med turen til jobb.

Det er veldig mange personer som kan ha glede av en elsykkel – enten som erstatning for eller supplement til din vanlige sykkel. Den primære målgruppen er nok den litt eldre befolkningen, som kan synes at sykkelturen ellers blir litt for tung og energikrevende. En elsykkel kan for disse personer bety at de velger sykkelen frem for bil eller tog, noe som har stor betydning for deres aktivitetsnivå i hverdagen. Men en elsykkel kan også være et godt valg for andre. Det kan for eksempel være til deg som transporterer ting med deg på sykkelen, enten når barna skal transporteres til skolen eller barnehagen, eller kanskje tunge gjenstander eller materialer. Det er også et godt valg for deg som vil bruke sykkelen til daglig som transport til jobb, og du skal dekke en lang avstand. Da kan elsykkelen hjelpe deg til å gjøre den lange turen litt enklere og raskere, og igjen bety at du velger den aktive, sunne sykkelturen frem for en tung tur i bilen.

Du kan finne din nye elsykkel hos Sykkelfabrikk.no i dag. De leverer et stort utvalgt, og her vil du helt sikkert også kunne finne noe for dine behov.

 

Maria Laugesen